Saltar al contenido
Mas Arquitectes

Celler Vinícola – Obra Nova

Als voltants de Verdú, un poblet agricultor de la comarca de l’Urgell, entre camps de conreu trobem un Celler Vinícola de caràcter familiar. L’edifici s’ajusta a l’entorn amb un seguit de terraplens i desmunts. La construcció de planta rectangular esdevé una icona en mig de les vinyes. La seva silueta onejant sobresurt d’entre els ceps. El Celler està projectat per optimitzar la producció de vi. Des de la zona de descàrrega del raïm provinent de la verema fins al laboratori d’anàlisi on els enòlegs refinen els aromes i sabors.
Consta de dues plantes que divideixen els usos, en la planta superior hi ha la botiga i instal·lacions que permeten les visites guiades i enoturisme. En la planta inferior trobem tota la maquinària i zona de producció del millor vi de Lleida.

Any: 2016
Situació: Verdú – Lleida
Superfície: 1076 m2
Promotor: Privat
Constructor: Pretensados Arnal
Arquitectes: Mas Arquitectes
Fotografies: Mas Arquitectes

Seguim tot el procés constructiu posant èmfasis en cada detall per obtenir els millors acabats. Tot el projecte és important des de la fonamentació fins a la col·locació de les tines. Aquesta construcció està realitzada amb peces de gran format, ajustant un sol motlle vam poder realitzar totes les plaques que componen les façanes. La construcció prefabricada agilitza molt el temps d’execució de l’obra.
No et perdis el recull d’imatges!

Personalitzar